пакет с инвертор и фотоволтаик
  • пакет с инвертор и фотоволтаик
  • акумулатор за фотоволтаик
  • WiFi модул за мониторинг

Фотоволтаична система 3,6KW и батерии 5,1КВ

12872,00 лв.
Готова система за производство и съхранениое на ток. Комбинация на 3,6КВт хибриден инвертор с 5,1КВт батерия и 10 броя панели. Пригодна за директен монтаж към мрежата Ви.
Количество
  • Еконт

Вече не е нужно да си специалист в монтажа и свръзването на фотоволтаична система. Предлагаме на вашето внимание иновация в бранша. Пакетът който горещо Ви препоръчваме включва всичко като инвертор, фотоволтаичен панел, акумулаторни батерии с управление и електрическо табло за защита от токов удар или мълнии. 

Хората искащи да са автономни и много малко зависими от ЕРП биха заложили на този сбор от висококачествени продукти. Системата ще Ви освободи от високите сметки. 

Какво може да правите с нея на потребителски език !

Инвертора ще се грижи по Ваш избор за батериите и подаването на ток kym koнсуматор/и. Той ще добавя ток от мрежата при евентуален недостик. Но ако нямате пусната партида от ЕРП отново не е проблем.  KSTAR inverter може да работи и без мрежа а само с акумулаторните батерии CATL. Следете какво става с Вашата система за производство на ток с подаръка от нас WiFi модул

Нека Ви кажа повечко за инвертора KSTAR Hibryd. Компанията е създадена през далечната 1993г в Китай. Бързо навлиза в пазара с качествени продукти и става номер едно производител на ЮПС-си в Китай. Плавно преминава към производство на инвертори както за дома така и за индустрията. От скоро са в партньорство и най-бързо развиващата се фирма за производство на акумулаторни батерии а именно CATL.

За CATL могат да се кажат само хубави неща. Компанията се е насочила доста агресивно към Европейският пазар и вече е в компанията фирми като SMA Germany, Fronius и др. Те имат иновативни методи на охлаждане осбенно в индустриалната сфера. Битовите батерии се хвалят с много добра издръжливост и разряд. 

Фотоволтаик от Yingli Solar ще дежури на всеки покрив и система с гордост и смелост. Панелът е изработен от супер светло-пропусклив стъкло перцигласов материал. Всяка силициева клетка е поставена с най-новата поточна линия за производство с минимални рискове от микро пукнатини. Yingli е марка даваща спокойствие !

Това са линкове към брошура и технически данни за пакета и фотоволтаичните панели

Техническа информация инвертор и бария

Техническа информация за фотоволтаичен панел

Специфичен номер

Аксесоари