Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов
  • Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов
  • Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов
  • Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов
  • Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов

Пистолет за полиуретанова пяна тефлонов

30,25 лв.
Пистолет за полиуретанова пяна с тефлоново покритие. Лесна за почистване благодаренеие на тефлона. 
Количество
  • SKU: SUN00341
  • Еконт

Пистолет за полиуретанова пяна с тефлоново покритие. Лесна за почистване благодаренеие на тефлона. 

SKU: SUN00341

SKU: SUN00341

Специфичен номер

Аксесоари