Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L със серпентина


Край , край и край на всички проблеми с прегряването или замръзването навашата соларна система за топла вода . Сънсоларбг намери решение ! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаичнасистема за подгряване на битов бойлер за топла вода . Предимствата са толковамного ,че надали ще се сетим за всички  за да ги опишем . Най- честитепроблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи  са като .прегряване . замръзване . затлачване . спукване на разширителен съд , загуба наналягане и куп други . При нашите PV пакети това е минало . Супер модерниятконтролер се грижи за всичко от температурата във бойлера до изчисление напроизведената енергия . Фотоволтаиците са последно поколение монокристали съсспециално антиотражателно стъкло и неверочтната мощност от 1300 Wp.

Забравете за претенциозни майстори и сложни проекти всичко можете да си гомонтирате Вие . Цялата система е съвкупност от лесни за монтаж компонентипредварително избрани от нас за вас . Всичко се състой в това да завиетеняколко видии и болта . Кабелите са с фабрични щекери бързи и лесни за работа .Рамките са алуминиеви специално изработени профили с държачи към тях . Бойлерае констроиран така ,че да издържи на повечето неблагоприятни твърди води .Електрическите връзки са вече готови както в бойлера така и в контролера всичкосе състои  в това да ги захванете за буксите .  Забравете забезбройните големи дупки по фасади и стени,  кабелите са само 4мм2 . Впакета 200 бойлера е със топлообменник и може да го ползвате хибридно и скотела или камината .

Няма слънце , също не е притеснително. Бойлера си има допълнителеннагревател за електрическата мрежа или с помощта на супер контролераизползвайте тока от мрежата само вечер , когато енергията е значително поевтина .

Какво ще Ви дадем :


1.    Бойлер 200 литра с два нагревателя и циркониев емайл на водосъдържателя исерпентина

2.    Четири броя панели обща мощност 1300Wp

3.    Два комплекта кабели с дължина 15 метра всеки и щекери към тях

4.    Стойка и държачи за наклонен покрив

5.    Ултра модерен контролер SNSLR

Всичко това е MADE IN GERMANY гарантирано качество за безупречна работа .


Техническа брошура PDF

SKU: SUN00509

3625.00 лв 3989.00 лв TBI

Добави в количката