Филтрирай по

Вариант

Вариант

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 17168,00 лв.

Активни филтри

инструмент за заголване на кабели
  • Нов
nachalo Инструмент за заколване на кабели

Инструмент за заколване на кабели

Цена 12,00 лв.
wifi модул за growatt
  • Нов
фотоволтаици-и-инвертори Wi-Fi Модул за инвертори Growatt Shine WiFi-f

Wi-Fi USB Модул за мониторинг на инвертори Growatt, Shine WiFi-f

Поддържани Wi-Fi стандарти b, g, n, уеб интерфейс.

Максимален обхват 100 метра

Инструкции за употреба

Цена 21,60 лв.
3.3 kw Хибридна система за дома
  • Нов
фотоволтаици-и-инвертори 3.3 kw Хибридна система за дома

Хибридна система за дома състояща се от :
Инвертор 5 kw. - 1368 лв.
Кит за батерия - 112.80 лв.
Батерия 3,3кв - 1804.80 лв.
Панели 10бр. - 1911 лв.
Всеки компонент от системата може да бъде закупен отделно на посочените цени.

Цена 5196,60 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Акумулатор литиево йонен 3 Квт

Батерия за хибридни системи за производство на ток. Литиево йона батерия с мощност 3000W

Цена 1864,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Хибриден инвертор Growatt SPF5000 ES

Хибриден инвертор от Growatt. Инвертора е трифазен с опция работа и без акумулатори.

Цена 1450,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Хибридна система за производство на ток 3KW

Готова хибридна система за прозиводство и съхранение на ток. Умно решение за хора реши да са независими от ЕРП.

Цена 5196,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Инвертор с високоволтови батерии 11KW

GoodWe непрекъснато работи върху гамата от съвместими високоволтови батерии за хибридни системи за съхранение . BYD Battery Box Premium HVM са следващото поколение на доказана и мощна система за високо напрежение с батерии. Простотата на безжичното сглобяване и доказаната технология за подреждане правят батериите незаменим компонент. Също така пригодността за 3-фазна система за аварийно захранване го прави доста привлекателен продукт.

Цена 17168,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Инвертор Goodwe GW30K-MT 30KW

Инвертор Goodwe GW30K-MT трифазен мрежови инвертор.

Цена 4620,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Huawei Smart Logger 3000A

Huawei Smart Logger 3000A служи за наблюдението и управлението на фотоволтаични инвертори.

Събира и съхранява данни за централен мониторинг и поддръжка.

Цена 1321,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Скоба държач за фотоволтаик крайна

Скоба за закрепване на фотоволтаик към алуминиев профил. Скобата е за среден монтаж или захваща два панела едновременно.

Цена 1,62 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Smart meter Goodwe

SmartWe Smart Meter е проектиран с висока точност и малки размери, удобен за  работа и монтаж. 

Техническа информация EN изтегли тук

Цена 380,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Зарядно Sunny boy Storage 2.5KW

Съхранението Sunny Boy Storage 2.5 е правилното решение за хора, които искат да направят дома си независим от конвенционалните електрически компании и нарастващите разходи за електроенергия, като използват междинно съхранение за своята слънчева енергия. Това ви дава максимална гъвкавост както сега, така и в бъдеще

Цена 2575,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Зарядно SMA SB Storage от 3,7 до 6,0 KW

Съхранението Sunny Boy Storage  е правилното решение за хора, които искат да направят дома си независим от конвенционалните електрически компании и нарастващите разходи за електроенергия, като използват междинно съхранение за своята слънчева енергия. Това ви дава максимална гъвкавост както сега, така и в бъдеще

Цена 3513,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Батерия BYD Battery-Box Premium LVS 8.3KW

BYD Battery-Box Premium LVS  батерия от литиев железен фосфат (LFP) за използване с външен инвертор. Използваема енергия 8.3 КвТ.

Цена 9220,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Батерия BYD Battery-Box Premium LVS 5,1KW

BYD Battery-Box Premium LVS  батерия от литиев железен фосфат (LFP) за използване с външен инвертор. Използваема енергия 5,1 КвТ.

Цена 7790,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Батерия BYD Battery-Box Premium LVS 4KW

BYD Battery-Box Premium LVS  батерия от литиев железен фосфат (LFP) за използване с външен инвертор. Използваема енергия 4 КвТ.

Цена 4975,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Алуминиев профил за монтаж на фотоволтаични панели

Алуминиев профил за монтаж на фотоволтаични панели ЕС-3

Цената е на метър. Прътите са по 6.2 Метра.

Цена 14,47 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Фотоволтаичен нагревател с мощност 2 KW

Най – накрая е евтино и сигурно! На Вашето внимание предлагаме ноу хау във фотоволтаичната индустрия. Нагревател, работещ директно с фотоволтаици. Без инвертор, без батерии и без енерго. Нагревателят SNSLRH има много приложения, от малки домакинства, до големи многофамилни сгради. Ползва се както за БГВ, така и за подпомагане на отоплението. Чудесно се съчетава с буферни съдове в отоплението, като подпомага котлето Ви. Изключително рентабилен за отоплителни системи с термопомпи и подово отопление. Просто ще останете приятно изненадани колко ще спестите!

Цена 1940,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Щекер за соларни кабели MC4

Комплект щекер за соларни кабели. Кабелът може да е дебелина 4мм и 6мм . В комплекта са двата детайла мъжки и женски. 

Цена 6,10 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Скоба държач за фотоволтаик средна

Скоба за закрепване на фотоволтаик към алуминиев профил. Скобата е за среден монтаж или захваща два панела едновременно.

Цена 1,62 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Трифазен соларен инвертор Sunny Tripower

Sunny Tripower 15000TL / 20000TL / 25000TL е идеалният инвертор за мащабни търговски и промишлени инсталации. Той не само осигурява изключително високи добиви с ефективност от 98,4%, но също така предлага огромна гъвкавост на дизайна и съвместимост с много PV модули благодарение на многострунните си възможности и широкия диапазон на входното напрежение.

Цена 5805,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Инвертор фотоволтаичен SMA SUNNY BOY

Толкова лесно да се възползвате от предимствата на слънчевата енергия: Напълно преработеният Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 е перфектният инвертор за клиентите, които искат да се възползват изцяло от малката си PV система. Наред с другите функции, той позволява увеличаване на потреблението на собствено генерирана мощност, позволява многостранно използване и е много лесно да се интегрира в домашната мрежа. В допълнение, иновативният му дизайн и нова комуникационна концепция предлагат много предимства по време на инсталирането и пускането в експлоатация. Може да се използва и в комбинация със SMA Home Menager за миксиране на тока от енергото и този от панелите. 

Цена 1412,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 120L

Край, край и край на всички проблеми с прегряването или замръзването навашата соларна система за топла вода. Сънсолар намери решение! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на вода. Предимствата са толкова много, че надали ще се сетим за всички за да ги опишем. Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи са като: прегряване, замръзване, затлачване, спукване на разширителен съд, загуба на налягане и куп други. При нашите PV пакети това е минало. Супер модерният контролер се грижи за всичко от температурата в бойлера, до изчисление на произведената енергия. Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и мощност от 325 Wp.

Цена 3170,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L и серпентина

Край, край, и край на всички проблеми с прегряването или замръзването навашата соларна система за топла вода. Сънсолар намери решение! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на топла вода. Предимствата са толкова много, че надали ще се сетим за всички за да ги опишем. Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи са като: прегряване, замръзване, затлачване, спукване на разширителен съд, загуба на налягане и куп други. При нашите PV пакети това е минало. Супер модерният контролер се грижи за всичко, от температурата в бойлера, до изчисление на произведената енергия. Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и невероятната мощност от 325 Wp всеки.

Цена 3696,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 200L със серпентина

Край, край, и край на всички проблеми с прегряването или замръзването на вашата соларна система за топла вода. Сънсоларбг намери решение! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на битов бойлер за топла вода. Предимствата са толкова много, че надали ще се сетим за всички  за да ги опишем. Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи  са като прегряване, замръзване, затлачване, спукване на разширителен съд, загуба на налягане и куп други. При нашите PV пакети това е минало. Супер модерният контролер се грижи за всичко от температурата в бойлера до изчисление на произведената енергия. Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и невероятната мощност от 1300 Wp.

Цена 3989,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Монокристален фотоволтаичен панел за ток 325 Wp

Фотоволтаичен панел за ток с мощност 325Wp. Панелът е с PERC покритие за минимално отразяване на слънчевите лъчи. Здрава рамка от алуминии. Размерите на панела са 166см на 99см с 60 клетки. Производител JaSolar които е един от водещите производители в света с огромен капацитет за производство. Фирмата производител дава 25 години гаранция. Като 12 от тях са за механична повреда а остатъка е за производителност. Всеки панел е със сериен номер което го прави лесно проследим. При поръчки на палет сме склони на договаряне от посочената цена!

Цена 268,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Фотоволтаичен нагревател с управление

С PV-Heater 1000 DC вече можете да превръщате слънчевта енергия  в топла вода навсякъде. Електричеството се доставя от PV соларни модули и чрез SLNR управление се контролира  в PV нагревателя. Нагревателят SNLR PV може да се използва в голямо разнообразие от резервоари за съхранение на топла вода. Присъединителният размер е 1 1/4”. 

Цена 1773,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Соларен Инвертор MPS модели 1KW 3KW

Mултифункционален инвертор / зарядно устройство, комбиниращo функциите наинвертор, слънчевото зарядно устройство и зарядното устройство за батерии,предлагащо непрекъснато резервиране с малки размери.

Цена 720,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Батерия за фотоволтаични системи UCG 100-12 Гелова

Батерия за фотоволтаични системи UCG 100-12 Гелова. Над 1600 цикъла при разряд до 40%

Цена 384,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Домашна система за ток 1,5 KW

Пакета предлан в този му вид се състои от всичко нужно за монтажа и подвръзването към електрическата Ви система. При закупуването и Вие получвате :

1. Инвертор SMA SB 1.5-1VL-40 монофазен Made in Germany.

2. SMA Home Menager умно устройство за контрол на енергопотока.

3. Алуминиева рамка с крепежи за монтаж на керемиден покрив с наклон.

4. Соларен кабел 6м2 с конектори 50м.

5. Фотоволтаични панели монокристал 5 броя с мощност 325Wp всеки. 

Цена 4870,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Домашна система за ток 3 KW

Пакета предлан в този му вид се състои от всичко нужно за монтажа и подвръзването към електрическата Ви система. 

При закупуването и Вие получвате :

1. Инвертор SMA SB 3.0-1VL-40 монофазен Made in Germany.

2. SMA Home Menager умно устройство за контрол на енергопотока.

3. Алуминиева рамка с крепежи за монтаж на керемиден покрив с наклон.

4. Соларен кабел 6м2 с конектори 50м.

5. Фотоволтаични панели монокристал 9 броя с мощност 325Wp всеки. 

Цена 6946,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Домашна система за ток 5 KW

Пакета предлан в този му вид се състои от всичко нужно за монтажа и подвръзването към електрическата Ви система. При закупуването и Вие получвате :

1. Инвертор SMA SB 5.0-1VL-40 монофазен Made in Germany.

2. SMA Home Menager умно устройство за контрол на енергопотока.

3. Алуминиева рамка с крепежи за монтаж на керемиден покрив с наклон.

4. Соларен кабел 6м2 с конектори 50м.

5. Фотоволтаични панели монокристал 16 броя с мощност 325Wp всеки. 

Цена 9721,00 лв.
Трифазен инвертор HUAWEI SUN2000-33KTL-A
  • -472,00 лв.
фотоволтаици-и-инвертори Трифазен инвертор HUAWEI SUN2000-33KTL-A

Трифазният мрежови инвертор на Huawei, модел 33KTL-A 30KW , e проектирани за средни и големи жилищни или търговски фотоволтаични системи.

Цена 4530,00 лв. Стара цена 5002,00 лв.