Филтрирай по

Категории

Категории

Вариант

Вариант

Цена

Цена

  • 6,00 лв. - 6300,00 лв.

Активни филтри

пелетни-горелки Пелетна горелка с открита камера 35kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 35OC с номинална мощност 25kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 1420,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка с ръчно почистване 55kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 5MC с номинална мощност 40kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 1650,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка с ръчно почистване 35kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 3МC с номинална мощност 30kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 1650,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка самопочистваща 150kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 15SC с номинална мощност 120kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 4300,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка самопочистваща 100kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 10SC с номинална мощност 70kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 3100,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка самопочистваща 60kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 6SC с номинална мощност 45kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 2400,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка самопочистваща 40kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 4SC с номинална мощност 30kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 2100,00 лв.
пелетни-горелки Пелетна горелка самопочистваща 25kW

Пелетна горелка на GREEN FIRE модел PB 2SC с номинална мощност 21kW. В комплекта са включени монтажен фланец, захранващ шнек и седемдневен програматор.

Цена 1950,00 лв.
пелетни-горелки Бъркалка за пелетна горелка GREENFIRE

Бъркалка за пелетна горелка GREENFIRE за 20KW и за 40KW

Цена 28,00 лв.
пелетни-горелки Полиуретанов шлаух за пелетна горелка Ф63 - 70 см

Полиуретанов шлаух за пелетна горелка Ф63 - 70 см от негорим материал.

Цената е за метър.

Цена 14,45 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 110кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 110кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 4665,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 90кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 90кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3485,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 70кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 70кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3005,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 55кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 55кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 2455,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 45кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 45кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 2135,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 35кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 35кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1825,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 30кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 30кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1735,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 25кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 25кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1595,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел на твърдо гориво SLR GTX 29 KW

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Котел на твърдо гориво 29KW с опция за монтаж на пелетна горелка.

Цена 2100,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 50kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 50kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 6300,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 40kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 40kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 5770,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 31kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 31kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция. 

Цена 4570,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 21kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 21kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 3600,00 лв.
nachalo Филтър за прахосмукачка за пепел

Филтър за прахосмукачка за пепел

Цена 6,00 лв.
пелетни-камини Прахосмукачка за почистване на пепел Premium VC18L 800W

Прахосмукачка Premium VC18L 800W е специално пригодена да почиства пепел от камини, котли, печки и барбекюта.Не е желателно да се засмуква жар за целта е добре да се изчака докато изстине.

Цена 54,30 лв.
Стаен термостат SALUS RT310i WiFi
  • -66,80 лв.
пелетни-камини Стаен термостат SALUS RT310i WiFi

Безжичен стаен термостат SALUS RT310i WiFi

Подходящ за управление на пелетни камини.

Цена 256,00 лв. Стара цена 322,80 лв.
пелетни-камини UPS с чиста синусоида SineUPS S600

UPS с чиста синусоида с изводи за външен акумулатор, подходящ за пелетни камини или други устройства с консумация до 600W.

Цена 536,76 лв.