Филтрирай по

Цена

Цена

  • 5400,00 лв. - 7963,00 лв.

Активни филтри

пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 50kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 50kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 7963,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 40kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 40kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 6938,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 31kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 31kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция. 

Цена 5913,00 лв.
пелетни-котли Пелетен котел на Thermolux 21kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 21kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 5400,00 лв.