Филтрирай по

Цена

Цена

  • 4492,00 лв. - 5772,00 лв.

Активни филтри

peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 40kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 40kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 5772,00 лв.
peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 31kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 31kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция. 

Цена 4919,20 лв.
peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 21kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 21kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 4492,80 лв.