Филтрирай по

Цена

Цена

  • 6,00 лв. - 4665,00 лв.

Активни филтри

nachalo Филтър за прахосмукачка за пепел

Филтър за прахосмукачка за пепел

Цена 6,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 110кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 110кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 4665,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 90кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 90кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3485,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 70кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 70кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3005,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 55кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 55кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 2455,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 45кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 45кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 2135,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 35кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 35кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1825,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 30кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 30кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1735,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 25кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 25кВ е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 1595,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел на твърдо гориво SLR GTX 29 KW

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Котел на твърдо гориво 29KW с опция за монтаж на пелетна горелка.

Цена 2100,00 лв.