Филтрирай по

Цена

Цена

  • 2100,00 лв. - 5120,00 лв.

Активни филтри

котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 60кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 60кВ в комплект  пелетна горелка предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 5120,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 50кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 50кВ в комплект с пелетна горелка е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 4960,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 35кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 35кВ в комплект с пелетна горелка е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3980,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел BURNIT NWB MAX 25кВ

Котел на твърдо гориво BURNIT NWB MAX 25кВ в комплект с пелетна горелка е предназначен да отоплява с пелетна, газова и нафтова горелка. Стоманеният котел е оборудван с регулатор за тяга, предпазен клапан, обезопасителен топлообменик защитаващ от прегравяне, триходов път на димните газове, фланец с опция за горелка, контейнер за пепел, горивна камера и други елементи.

Цена 3760,00 лв.
котли-за-комбинирано-отопление Котел на твърдо гориво SLR GTX 29 KW

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Котел на твърдо гориво 29KW с опция за монтаж на пелетна горелка.

Цена 2100,00 лв.