Нипел за алуминиев радиатор
  • Нипел за алуминиев радиатор
  • Нипел за алуминиев радиатор

Нипел за алуминиев радиатор

0,92 лв.
Нипел за съединияване на алуминиеви радиаторни глидери.
Количество
  • SKU: SUN00755
  • Еконт

Нипел за съединияване на алуминиеви радиаторни глидери.

SKU: SUN00755

SKU: SUN00755

Специфичен номер