Контакт двоен за открит монтаж
  • Контакт двоен за открит монтаж

Контакт двоен за открит монтаж

3,80 лв.
Контакт двоен за открит монтаж 250V - 16A
Количество
  • Еконт

Контакт двоен за открит монтаж

250V - 16A

Специфичен номер