Контакт единичен алуминиев цвят
  • Контакт единичен алуминиев цвят

Контакт единичен алуминиев цвят

5,95 лв.
Контакт единичен алуминиев цвят за вграден монтаж 250V - 16A
Количество
  • Еконт

Контакт единичен алуминиев цвят

за вграден монтаж

250V - 16A

Специфичен номер