Контакт единичен златист
  • Контакт единичен златист

Контакт единичен златист

4,70 лв.
Контакт единичен златист за вграден монтаж 250V - 16A
Количество
  • Еконт

Контакт единичен златист

за вграден монтаж

250V - 16A

Специфичен номер