Контакт единичен махагонов цвят
  • Контакт единичен махагонов цвят

Контакт единичен махагонов цвят

4,20 лв.
Контакт единичен махагонов цвят за вграден монтаж 250V - 16A
Количество
  • Еконт

Контакт единичен махагонов цвят

за вграден монтаж

250V - 16A

Специфичен номер