Домашна система за ток 5 KW
  • Домашна система за ток 5 KW
  • Домашна система за ток 5 KW

Домашна система за ток 5 KW

9721,00 лв.
Пакета предлан в този му вид се състои от всичко нужно за монтажа и подвръзването към електрическата Ви система. При закупуването и Вие получвате : 1. Инвертор SMA SB 5.0-1VL-40 монофазен Made in Germany. 2. SMA Home Menager умно устройство за контрол на енергопотока. 3. Алуминиева рамка с крепежи за монтаж на керемиден покрив с наклон. 4. Соларен кабел 6м2 с конектори 50м. 5. Фотоволтаични панели монокристал 16 броя с мощност 325Wp всеки. 
Количество
  • SKU: SUN00724
  • Еконт

Какво представлява продукта? Това е една система с пикова мощност 5 KW , която се хибритизира с домашната Ви ел. мрежа. Което е идеалният начин да свалите сметките си за ток драстично. Комплекта не включва батерии и не може да му се добавят батерии. Тук цялата идея е през деня да сведеме до минимум разходите Ви за електрическа енергия. Smart Home Menager на фирма SMA следи текущото потребление на ток в дома ви. С приоритет пуска максималният произведен ток от фотоволтаиците към мрежата Ви а при недостик на такъв миксира с този от ЕРП-то. Продукта е сертифициран, че не връща остатъчен ток към мрежата на енергото.  Добитата енергия от панелите за ток може да се ползва към всеки консуматор вкъщи. Много удобна система за хибритизация с отоплителни уреди!

Монтажа на тази система може да го направи всеки, не са нужни умения или кой знае какви знания. Ние ще Ви регистрираме системата в сайта на SMA и ще можете съвсем спокойно да наблюдавате какво се случва с потреблението на момента вкъщи, офиса, ресторанта и др. . Винаги ще имате информация какво пестите и по колко пестите. 

Технически данни за инвертора тук

SKU: SUN00724

SKU: SUN00724

Специфичен номер