Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 200L със серпентина
  • Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 200L със серпентина
  • Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 200L със серпентина

Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 200L със серпентина

3989,00 лв.
Край, край, и край на всички проблеми с прегряването или замръзването на вашата соларна система за топла вода.  Сънсоларбг  намери решение! Предлагаме Ви най-ново поколение  фотоволтаична система  за подгряване на битов бойлер за топла вода. Предимствата са толкова много, че надали ще се сетим за всички  за да ги опишем. Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи  са като прегряване, замръзване, затлачване, спукване на разширителен съд, загуба на налягане и куп други. При нашите PV пакети това е минало. Супер модерният контролер се грижи за всичко от температурата в бойлера до изчисление на произведената енергия. Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и невероятната мощност от 1300 Wp.
Количество
  • SKU: SUN00509
  • Еконт

Забравете за претенциозни майстори и сложни проекти. Всичко можете да си го монтирате Вие самите. Цялата система е съвкупност от лесни за монтаж компоненти, предварително избрани от нас за вас. Всичко се състои в това да завиете няколко видии и болта. Кабелите са с фабрични щекери, бързи и лесни за работа. Рамките са алуминиеви, специално изработени профили с държачи към тях. Бойлерът е конструиран така, че да издържи на повечето неблагоприятни твърди води. Електрическите връзки са вече готови, както в бойлера, така и в контролера. Всичко се състои в това да ги захванете за буксите .  Забравете забезбройните големи дупки по фасади и стени,  кабелите са само 4мм2 . Впакета 200 бойлера е със топлообменник, и може да го ползвате хибридно и с котела или камината .

Ако няма слънце, също не е притеснително. Бойлерът си има допълнителен нагревател за електрическата мрежа или с помощта на супер контролера, използвайте тока от мрежата само вечер, когато енергията е значително по-евтина .

Какво ще Ви дадем:

1.     Бойлер 200 литра с два нагревателя и циркониев емайл на водосъдържателя и серпентина

2.    Четири броя панели обща мощност 1300Wp

3.    Два комплекта кабели с дължина 15 метра всеки и щекери към тях

4.    Стойка и държачи за наклонен покрив

5.    Ултра модерен контролер SNSLR

Всичко това е MADE IN GERMANY гарантирано качество за безупречна работа .

Брошура PDF

Технически данни PDF

SKU: SUN00509

Специфичен номер