Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L и серпентина
  • Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L и серпентина
  • Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L и серпентина

Фотоволтаичен бойлер за подгряване на вода 150L и серпентина

3696,00 лв.
Край, край, и край на всички проблеми с прегряването или замръзването навашата соларна система за топла вода.  Сънсолар   намери решение! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на топла вода. Предимствата са толкова много, че надали ще се сетим за всички за да ги опишем. Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи са като: прегряване, замръзване, затлачване, спукване на разширителен съд, загуба на налягане и куп други. При нашите PV пакети това е минало. Супер модерният контролер се грижи за всичко, от температурата в бойлера, до изчисление на произведената енергия. Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и невероятната мощност от  325  Wp   всеки.
Количество
  • SKU: SUN00508
  • Еконт

Забравете за претенциозни майстори и сложни проекти. Всичко можете да си го монтирате Вие самите. Цялата система е съвкупност от лесни за монтаж компоненти, предварително избрани от нас за вас. Всичко се състои в това да завиете няколко видии и болта. Кабелите са с фабрични щекери, бързи и лесни за работа. Рамките са алуминиеви, специално изработени профили с държачи към тях. Бойлерът е констроиран така, че да издържи на повечето неблагоприятни твърди води. Електрическите връзки са вече готови както в бойлера, така и в контролера. Всичко се състои в това да ги захванете за буксите.  Забравете за безбройните големи дупки по фасади и стени, кабелите са само 4мм2. В пакета 150 бойлерът е с топлообменник и може да го ползвате хибридно и с котела или камината.

Ако няма слънце, също не е притеснително. Бойлерът си има допълнителен нагревател за електрическата мрежа или с помощта на супер контролера, използвайте тока от мрежата само вечер , когато енергията е значително по-евтина .

Какво ще Ви дадем :

1.    Бойлер 150 литра с два нагревателя и циркониев емайл на водосъдържателя и серпентина

2.    Четири броя панели обща мощност 1300Wp

3.    Два комплекта кабели с дължина 15 метра всеки и щекери към тях

4.    Стойка и държачи за наклонен покрив

5.    Ултра модерен контролер SNSLR

 

Всичко това е MADE IN GERMANY гарантирано качество за безупречна работа .

Гаранция  24 месеца  и безплатна доставка !

Брошура PDF

Технически данни PDF

SKU: SUN00508

Специфичен номер

Аксесоари