Филтрирай по

Категории

Категории

Вариант

Вариант

Цена

Цена

  • 37,00 лв. - 5772,00 лв.

Активни филтри

peletni-kamini Прахосмукачка за почистване на пепел 800W 20L

Прахосмукачка 20L 800W е специално пригодена да почиства пепел от камини, котли, печки и барбекюта.Не е желателно да се засмуква жар за целта е добре да се изчака докато изстине.

Цена 106,00 лв.
peletni-gorelki Бъркалка за пелетна горелка GREENFIRE

Бъркалка за пелетна горелка GREENFIRE за 20KW и за 40KW

Цена 45,00 лв.
peletni-gorelki Полиуретанов шлаух за пелетна горелка Ф63 - 70 см

Полиуретанов шлаух за пелетна горелка Ф63 от негорим материал.

Цената е за метър.

Цена 37,50 лв.
peletni-kamini Пелетна камина с водна риза Alfa Plam Como 21KW

Камина на пелети Como 21 kw с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За улеснение на клиентите и потребителя камината е с вградена циркулационна помпа, разширителен съд и необходимите предпазни и обезвъздушителни клапи. Висока степен на сигурност с 2 броя крайни изключватели. Стилният дизайн с нежните извивки ще паснат във всеки дом или заведение. 

Безплатна доставка

Цена 3975,00 лв.
peletni-kamini Пелетна камина с водна риза Alfa Plam Como 15KW

Камина на пелети Como 15 kw с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За улеснение на клиентите и потребителя камината е с вградена циркулационна помпа, разширителен съд и необходимите предпазни и обезвъздушителни клапи. Висока степен на сигурност с 2 броя крайни изключватели. Стилният дизайн с нежните извивки ще паснат във всеки дом или заведение. 

Безплатна доставка

Цена 3795,00 лв.
peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 40kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 40kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 5772,00 лв.
peletni-kamini Пелетна камина с водна риза Alfa Plam Dinno 27KW

Камина на пелети DINO 27 kw с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения до 120м2. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За улеснение на клиентите и потребителя камината е с вградена циркулационна помпа, разширителен съд и необходимите предпазни и обезвъздушителни клапи. Висока степен на сигурност с 2 броя крайни изключватели. Стилният дизайн с нежните извивки ще паснат във всеки дом или заведение. 

Безплатна доставка

Цена 4625,00 лв.
peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 31kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 31kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция. 

Цена 4919,20 лв.
peletni-kamini Пелетна камина с водна риза Alfa Plam Dinno 17KW

Камина на пелети DINO 17 kw с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения до 120м2. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За улеснение на клиентите и потребителя камината е с вградена циркулационна помпа, разширителен съд и необходимите предпазни и обезвъздушителни клапи. Висока степен на сигурност с 2 броя крайни изключватели. Стилният дизайн с нежните извивки ще паснат във всеки дом или заведение. 

Безплатна доставка

Цена 4260,00 лв.
peletni-kotli Пелетен котел на Thermolux 21kW за парно

Пелетен котел на Thermolux 21kW е произведен в Сърбия и напълно автоматизиран за най - добро топлоотдаване във Вашето помощение. С висококачствените си материали и устройства, от които е изработен котела няма да се самозапали и прегрее. Не е необходимо бункер за складиране и най - голямото удобство на този модел е неговата самопочистваща функция.

Цена 4492,80 лв.
peletni-kamini UPS с чиста синусоида SineUPS S600

UPS с чиста синусоида с изводи за външен акумулатор, подходящ за пелетни камини или други устройства с консумация до 600W.

Цена 696,60 лв.